Hírek

2016.12.13. 19:31

Támogatás a Vigyázó Kéz gondozottainak

Székesfehérvár - Az AHA Kulturális és Szabadidős Egyesület ez évi utolsó festőfoglalkozásán jótékonysági tombolasorsolást tartottak: a bevételből a Vigyázó Kéz Gyermekvédelmi Egyesületet támogatják.

A tombolára az alkotó műhely és Egri Ferenc ajánlott fel 14 festményt: az egyesület tagjai és a céges adományozók felajánlásából százezer forint folyt be. Az adományt Szijártóné Király Szilvia, az AHA elnöke adta át Vigyázó Kéz Gyermekvédelmi Egyesület elnökének, Janó Andorné Ildikónak. A Vigyázó Kéz az adományt az egymástól külön élő állami gondozott testvérek, illetve az ünnepeket is az intézetben töltő gyerekek szünidei programjaira költi. Az AHA egyesület rendszeresen támogatja a „vigyázó kezes" gyerekeket, emellett az intézetben élő állami gondozottakat gyakran hívják meg festő- és kézműves foglalkozásaikra, kirándulásaikra.

Az adományt Szijártóné Király Szilvia, az AHA egyesület elnöke adta át Vigyázó Kéz elnökének, Janó Andorné Ildikónak Fotó: ÖKK

A Vigyázó Kéz által segített, család nélkül nevelkedő gyermekek között több olyan testvérpár van, amelynek tagjai nem egy helyen nevelkednek. Az összetartozást erősítik számukra azok a találkozók és táborok, amelyeket az egyesület kezdeményez évről évre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!