Hírek

2014.04.18. 15:45

Tánccal ünnepel az Alba Regia Táncegyüttes

Különleges lesz ez a húsvét az Alba Regia Táncegyüttes számára: szombaton ugyanis élő egyenes adásban szerepelnek, a Duna Televízió Fölszállott a páva című vetélkedőjének döntőjében. Már annak is nagyon örülnek, hogy az igen erős mezőnyben a legjobbak között vetélkedhetnek.

Gábor Gina

Az Alba Regia Táncegyüttes húsvéti népszokásokat felelevenítő fotójával kívánunk olvasóinknak szép ünnepet: az együttes számít a voksokra (Fotó: Koppán Viktor)

A zsűrinek eddig jó szeme volt, látta, amit Fejér megyében eddig is tudtunk: mindaz, amit az Alba Regia képvisel, igazi érték, becsülendő kincs. A táncosoknak eddig nem volt szükségük a közönség szavazataira, hiszen a zsűritől minden fordulóban a legmagasabb pontszámot kapták. Most azonban a nézők döntik el, ki kapja majd a közönségdíjat: az együttes számít a Fejér megyeiek szavazataira. Hazai programmal, a Mezőföld táncaival lépnek fel a szombati döntőben, amely 20.25-től látható a televízióban. A közönségdíjra szavazni a 20-as, 30-as, 70-es szolgáltatóknál egyaránt a 4422 999-es számon lehet, a fehérvári együttes kódja 08.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!