Hírek

2017.02.01. 11:55

Tartálykocsi csúszott árokba: 8 órán át tartott az útlezárás

Közúti közlekedési baleset miatt félpályás útlezárás van érvényben Alcsútdoboz térségében.

Szabó Zoltán

Anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt 2017. február 1-jén 11 óra 30 perc körül a 811-es számú főút 34. kilométerében, Alcsútdoboz térségében, ahol egy tartálykocsi az árokba csúszott.

Fotó: Koppán Viktor Dávid

 

Frissítés:

A kocsi tartályában közel 19 ezer liter ásványi olajat szállított,  a székesfehérvári alumíniumfeldolgozóba tartott.  A pótkocsi beborult az árokba,  a vontató az úttestre lóg. A sofőr nem  sérült meg a balesetben.  A műszaki mentés órákig eltarthat, mert az olajat át kell fejteni egy másik   szállító járműbe, utána tudják csak daruval kiemelni  a vontatót az árokból.  Félpályás útlezárás van,   váltakozva engedik a forgalmat. A mentésben a bicskei önkéntes tűzoltók és a tatabányai hivatásos tűzoltók vesznek részt, Fehérvárról tűzoltódaru érkezett.

Frissítés - 18:00 Még mindig tart a helyszínelés

A rendőrök az érintett útszakaszt a műszaki mentés miatt teljes szélességében lezárták, a forgalmat Csákvár, valamint Lovasberény felé terelik.

A rendőrség továbbra is kéri a gépkocsivezetők fokozott figyelmét és türelmét!

Frissítés - 19:30

A műszaki mentés véget ért, a rendőrök az útlezárást feloldották, így a forgalom újra zavartalanul halad.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!