Hírek

2016.06.01. 07:14

Táskát lopott, de az áldozat nem hagyta annyiban

Az elmúlt 24 óra rendőrségi híreiből.

Székesfehérváron, a Salétrom utcában intézkedtek a járőrök egy helyi lakossal szemben 2016. május 31-én hajnalban. A férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy pár perccel korábban a Rákóczi utcában egy nő táskáját tulajdonította el, majd elszaladt. A sértett utána futott és sikerült a táskáját visszaszereznie. A rendőrök az 56 éves férfit elfogták és a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A járőrök 2016. május 31-én délután Sárkeresztúr, Szent István utcában ellenőriztek egy Mercedes típusú személygépjárművet és annak vezetőjét. Az intézkedés során megállapították, hogy az alvázszáma nem egyezik a forgalmi engedélybe bejegyzett adatokkal és a járműre felszerelt hatósági jelzés egy másik gépkocsihoz tartozik. A gépjármű 17 éves vezetőjét a rendőrök a helyszínen elfogták és előállították a Sárbogárdi Rendőrkapitányságra, ahol egyedi azonosító jellel visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!