Hírek

2015.11.04. 12:39

Tavaszra elkészül az óriásjátszótér

Bemutatták annak az új, 230 négyzetméteres játszótérnek a terveit, amelyet jövő tavasszal építenek fel a város legnépszerűbb parkjában, a Halesz-ligetben.

Buthy Lilla

A Halesz liget további fejlesztésének első lépése lesz jövőre a nagy füves területre kerülő többtornyos játékvár. 230 négyzetméteren három nagy torony, négy csúszda, sokféle csimpaszkodó, hidak mászó falak állnak majd a gyerekek rendelkezésére. Ezt Cser-Palkovics András polgármester jelentette be, aki azt is elmondta, a parkban hétköznap is rengeteg ember sportol, kocog családok közkedvelt parkja a Halesz, ami nemsokára újabb játéklehetőséggel bővül majd.

- Anélkül, hogy a zöld területet bántanánk, úgy gondoljuk, további funkcióval kell ellátni a közparkot. Lakossági kérés volt, hogy legyen több játszóeszköz a parkban. Egy húszmillió forintos fejlesztés keretében, reményeink szerint tavaszra, szeretnénk kialakítani a Haleszban egy városjátszóteret, rengeteg csúszdával - tette hozzá a polgármester.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!