Hírek

2016.05.31. 08:35

Teherautó és személykocsi ütközött Rácalmáson (frissítve)

Összeütközött egy kisteherautó és egy személyautó Rácalmás belterületén, a 6-os főút és a Fő utca kereszteződésében kedden délelőtt.

Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A baleset következtében a gépkocsi vezetője megsérült és beszorult a járműbe, ezért őt a kiérkező dunaújvárosi hivatásos tűzoltók szabadították ki feszítővágó berendezés segítségével, majd átadták a mentőknek. A teherautó vezetője nem sérült meg a balesetben. A műszaki mentési munkálatok és a rendőrségi helyszínelés idejére lezárták az érintett kereszteződést, a forgalmat a rendőrség irányítja.

A megyei rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2016. május 31-én 10 óra körüli időben a 6-os számú főút 62-es kilométerszelvényében, Rácalmásnál. A rendelkezésre álló adatok alapján egy tehergépjármű egy személygépkocsival ütközött össze.

A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben. A rendőrök a 6-os főút forgalmát a kulcsi, illetve a rácalmási felhajtónál az M6-os autópályára terelik. Az autópálya használata a helyszíni szemle ideje alatt ingyenes.

13.12: A rendőrök feloldották az útlezárást. A főút újra teljes szélességében járható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!