Hírek

2016.07.22. 05:50

Televízió égett a hetedik emeleten

Az esti órákban érkezett a segélykérő hívás július 21-én, hogy Székesfehérváron, a Sarló utca egyik tízemeletes panelépületének hetedik emeletén tűz van. A székesfehérvári tűzoltók öt gépjárműve mellett a Fejér megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is riasztást kapott az esethez.

A gyors felderítés során kiderült, hogy az érintett lakás szobájában egy televíziókészülék gyulladt ki. A tulajdonos áramtalanította a berendezést, ezt követően pedig elfojtotta a lángokat. A gyors észlelésnek és beavatkozásnak köszönhetően a tűz nem terjedt tovább a szobában lévő többi berendezési tárgyra, azonban a lakás füsttel telítődött.

Ketten voltak az ingatlanban, a mentők a helyszínen megvizsgálták őket, kórházba szállításukra nem volt szükség. A tűzoltók nagy teljesítményű ventilátorral átszellőztették a lépcsőházat, továbbá átvizsgálták a tűzzel érintett lakást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!