Hírek

2017.03.26. 20:30

Látványos gálával zárult a nyugdíjas Ki mit tud?

Székesfehérvár - Teljesen megtelt a színházi nézőtér vasárnap délelőtt, a közönség tagjai izgatottan figyelték kortársaik színpadi produkcióit.

FMH-információ

A szokásosan látványos gálát a város polgármestere nyitotta meg köszöntő szavaival vasárnap délelőtt. Cser-Palkovics András beszédében kiemelte: 33 csoport készült fel nagy várakozással és izgalommal a fellépésre, így ha van olyan rendezvény, esemény a városban, ami egyszerre szép, ünnepélyes és tiszteletre méltó, akkor a Kor-Társ Nyugdíjas Ki-Mit-Tud? éppen ilyen, méghozzá évről évre.

Generációtalálkozó a színpadon: a népdalokat éneklő csapat is az okleveles, kiválasztott produkciók között léphetett fel vasárnap
Fotó: Bácskai Gergely

- Ünnepélyes, hiszen itt vagyunk a színházban, kulturális programokat láthatunk, tiszteletre méltó pedig azért, mert azok a szervezetek, klubok, baráti társaságok, amelyek ma bemutatkoznak, régóta és sokat készültek a mai napra. Ezért is van bennük az izgalom, ezért is jönnek el ilyen sokan megnézni a produkciókat és biztatni egymást. A nap végén pedig remélhetőleg mindenki úgy megy majd haza, hogy szép élményekkel, érzelmekkel gazdagodott - fogalmazott Fehérvár polgármestere.

Örökifjú nyugdíjasok rendőrkosztümös táncprodukciója aratott nagy sikert a műsorban
Fotó: Bácskai Gergely

A kulturális seregszemlét 24. alkalommal rendezte meg 2017-ben A Szabadművelődés Háza. Lehetett nevezni hangszeres és énekes műsorszámokkal, vers- és prózamondással, színjátékkal, tánccal is. Vasárnap a teátrum színpadán így éppúgy láthattunk népviseletbe öltözött éneklő, mint rendőrgúnyába bújt, táncoló hölgyeket is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!