Hírek

2016.10.18. 15:27

Terelések az ünnepen - Módosul a buszok útvonala is

Székesfehérvár - Az 1956-os megemlékezések, városi ünnepségek idején lezárásokra, forgalomelterelésekre kell számítani.

ÖKK

Október 21-én, pénteken 8.15-től 10.30 óráig teljesen lezárják a Budai út - József Attila utca - Deák Ferenc utcai csomópontot, az érintett buszok módosított útvonalon járnak, a Gáz utca megállóhelyet nem érintik, az ideiglenes megállóhely a Lövölde utcában a Budai útra kanyarodó ívben, ellenkező irányban a Lövölde utcai helyi megállóban lesz.

A helyi járatok, „14"-es: a Széchenyi utca - Horvát István utca - Lövölde utca vonalon jár. „22"-es: a járatok a Vár-körút - Rákóczi utca - Gáz utca útvonalon közlekednek. A Távírda utcát nem érintik, a Jancsár utca irányába a Budai út, Gáz utca megálló helyett a Gáz utcában állnak meg. „23"-as: Jancsár utca irányába közlekedő járatai a Gáz utca - Rákóczi utca terelőútvonalon közlekednek. A Budai út, Gáz u. megálló helyett a Gáz utcában állnak meg. „31"-es: mindkét irányban a Prohászka Ottokár utca - Várkörút - Rákóczi utca módosított útvonalon közlekednek, a járatok a rendszeresített megállóhelyeken állnak meg. „32"-es: mindkét irányban a Lövölde utca - Gáz utca - Széna tér terelőútvonalon járnak, az itt rendszeresített megállókban állnak meg. „42"-es: mindkét irányban a Széchenyi utca - Horvát István utca - Lövölde utca terelőútvonalon közlekednek és a kijelölt megállóhelyeken állnak meg. „43"-as és „44"-es: Lövölde utca - Horvát István utca terelőútvonalon közlekednek és a kijelölt megállóhelyeken állnak meg.

Október 23-án, vasárnap 22 órától október 25-én, hétfőn 4 óráig teljesen lezárják a Mátyás király körút Ybl Miklós utca és Várkörút közötti szakaszát. A Zichy ligetben az 1. számtól a 9. számig húzódó útszakaszt kétirányúsítják a Mészöly Géza utcától.

Október 24-én, hétfőn üzemkezdettől üzemzárásig a helyi és helyközi autóbuszjáratok terelőúton, a Dózsa György úton és a Mészöly Géza utcán közlekednek, az ott lévő megállóhelyeken állnak meg. Ideiglenes autóbusz-megállóhely a Mészöly Géza utcán a rendelő előtt.

Lezárják a Mátyás király körutat az Ybl Miklós utca és a Várkörút között teljes szélességben. A buszok módosított útvonalon közlekednek.

Mór és Zámoly irányából a járatok a Várkörút - Budai út, az ellenkező irányba a Palotai út - Mészöly G. u. - Zichy liget - Móri út (Havranek János utca) terelőútvonalon közlekednek. Lovasberény irányából/irányába a buszok a Dózsa György út - Zichy liget - Mészöly Géza utca - Palotai út terelőútvonalon közlekednek.

A helyi buszok közül „16", „16A" mindkét irányban a Liget sor - Mészöly Géza utca - Zichy liget - Dózsa György út - Várkörút terelőútvonalon jár, kimarad az Ybl lakótelep. A „17"-es autóbuszvonal járatai mindkét irányban a Palotai út - Mészöly Géza utca - Zichy liget - Dózsa György út - Vár-körút terelőútvonalon közlekednek, kimaradnak a Szabadságharcos út és az Ybl Miklós lakótelep megállóhelyek. „26", „26A", 26G", „27" és „38"-as: mindkét irányban a Palotai út - Mészöly Géza utca - Zichy liget - Dózsa György út - Szekfű Gyula utca vonalon közlekednek, kimarad az Ybl lakótelep megálló. A külső végállomás irányba közlekedő járatok az uszodánál állnak meg. A terelésben érintett járatok a III. Béla király tér megállóhelyen nem állnak meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!