Hírek

2017.01.26. 11:34

Térfigyelő buktatta le a fosztogató enyingi nőt

A székesfehérvári buszpályaudvaron vette el egy védekezésre képtelen férfi pénzét az éjszaka az a 29 éves enyingi nő, akit a járőrök a közterület-felügyelők jelzése alapján fogtak el, miután a térfigyelő rendszeren keresztül észlelték, hogy bűncselekményt követ el. Kifosztás bűntett elkövetése miatt indult ellene büntetőeljárás.

ÖKK

Egyre több eset bizonyítja, hogy Székesfehérváron a rendőrség és a közterület-felügyelet szoros együttműködésben tesz a fehérváriak biztonságérzetének javítása érdekében. A térfigyelő kamerarendszernek, valamint a járőrök és a közterület-felügyelők összehangolt munkájának köszönhetően több bűnelkövető kézre került már. A konstruktív és hatékony csapatmunkát az éjszaka történt eset is jól példázza. A buszpályaudvaron történt kifosztás elkövetőjét, egy fiatal nőt a járőrök perceken belül elfogták, miután a közterület-felügyelőktől jelzést kaptak.

A székesfehérvári buszpályaudvaron környékezett meg egy nő egy védekezésre képtelen férfit, akitől a vele való beszélgetés során eltulajdonította készpénzét, majd a Bazilika irányába távozott. Miután ezt a térfigyelő-kamerarendszeren keresztül észlelték a közterület-felügyelet munkatársai, azonnal értesítették a rendőrséget.

A jelzést követő néhány percen belül két rendőrautó is a helyszínre érkezett. Egyik a Megyeház utca, másik az Arany János utca felől közelítette meg a Templom közt, ahol a járőrök el is fogták a nőt.

A 29 éves H.K. enyingi lakos ellen kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon, ahol a nőt bűnügyi őrizetbe vették. Információnk szerint a nyomozók a gyanúsított előzetes letartóztatását is kezdeményezik, és vizsgálják, hogy az éjszakai bűncselekmény elkövetése előtt követett-e el hasonló jellegű jogsértést, illetve volt-e ezek során társa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!