Hírek

2016.10.05. 09:38

Tisztázták a félreértést taxiügyben: nem ért oda az autó

Amint arról korábban beszámoltunk, Törteli Zoltán, a Most Cselekvők Egyesületének elnöke az Egyenlő Bánásmód hatósághoz fordult, mert az előre megrendelt taxi nem ment ki a Mura utcába, ahonnan egy nőt kellett volna behozni a városba, akinek időpontja volt egy ügyvédnél.

Házi Péter

A taxitársaság vezetője, Ács Tibor és Törteli Zoltán szerkesztőségünkben találkoztak, ahol átbeszélték a történteket. Amint Ács Tibor elmondta, előrendelések esetén is csak negyed órával a lebeszélt fuvar előtt URH-rádió segítségével döntik el, melyik taxis tudja a fuvart teljesíteni. A szóban forgó esetben, amikor a város egyik feléről a másikra olykor fél óra alatt sem lehet eljutni, minden autó a város déli részén volt, negyed órán belül képtelenek lettek volna átérni a város északi részére.

Éppen azért elképzelhető, hogy meg is szüntetik az előzetes taxirendelést, inkább azt kérik az ügyfelektől, az indulás előtt telefonáljanak, s akkor azonnal kiderül, tud-e értük autó menni. A félreértéseket tisztázták, Törteli Zoltán visszavonta panaszát az Egyenlő Bánásmód Hatóságnál.

Kapcsolódó cikk:

Másfél órát várt a taxira, hiába: nem mennek ki a Mura utcába?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!