Hírek

2016.11.01. 19:25

Több lakás is kiégett - Sajnos egy férfi a lángok martalékává vált Felsőcikolapusztán

Fejér megye - Sajnos nem telt katasztrófamentesen a hosszú hétvége. Felsőcikolapusztán egy ember égett halálra, Polgárdiban egy családi ház teteje gyulladt ki, de Enyingen is volt tűzeset.

Koppán Viktor Dávid

Egy lakóépület égett ki Felsőcikolapusztán október 31-én késő este. A negyven négyzetméteres ház teljes terjedelmében égett. Elsőként a pusztaszabolcsi katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltói érkeztek ki a helyszínre, nem sokkal utánuk a dunaújvárosi hivatásos tűzoltók egy gépjárműfecskendővel és egy vízszállítóval segédkeztek a tűz eloltásában. A lánglovagok munkájuk során egy elhunyt, összeégett személyt is találtak az épületben. Helyszíni információnk szerint a férfi egyedül élt abban a lakásában, amely egy sorház végén található. A tűzoltók a sorház többi lakását is alaposan átvizsgálták, a munkájukat a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is segítette.

A Polgárdiban található háznál öt vízsugárral sikerült a lángokat megfékezniük a tűzoltóknak
Fotó: Koppán Viktor

Polgárdiban, a Kossuth utcában egy száz négyzetméteres családi ház tetőszerkezete teljes terjedelmében kigyulladt október 31-én. A lángok átterjedtek a házzal egybeépített melléképületre is, elsőként a Polgárdi Önkormányzati Tűzoltóság tagjai érkeztek a helyszínre, később a fehérvári hivatásos tűzoltók is segítettek az oltásban. Szerencsére nem sérült meg senki sem a tragédiában. A lángokat összesen öt vízsugárral oltották el, a tűzoltók az oltás után találtak egy felrobbant gázpalackot, kettőt viszont sértetlenül ki tudtak vinni a házból. A tető vaslemezének bontásához erőgépet is a helyszínre vittek.

Enyingen egy nyolcvan négyzetméteres ház teteje égett október 31-én, szerencsére az épület lakatlan volt, így nem sérült meg senki. A helyszínre a siófoki hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik hamar megfékezték a lángokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!