Hírek

2016.12.03. 13:21

Több száz piros sapkás a Mikulás felvonuláson

Székesfehérvár - Krampuszok, quados hosszúszakállúak, Mikulás anyó piros Citroen kacsában és persze megannyi Mikulás ruhába öltözött kis- és nagymotoros: idén is nagy érdeklődést keltett a hagyományos Mikulás-nap előtti motoros, beöltözős felvonulás, szombaton délben.

Kocsis Noémi

A Balatoni úti gyorsétterem parkolója már délben megtelt piros ruhás motorosokkal és robogósokkal, innen indult a csapat, először a Maroshegyet járták meg a Szilvamagnál, majd újra a városközpont felé véve az irányt a Piac tér, Kelemen Béla út, Mészöly Géza utca, Várkörút volt az útvonaluk.

Az urak mentén sokan integettek nekik, a rendőri felvezetés mellett vonuló menetet pedig szokásosan az autósok is tolerálták: fényképezték őket, integettek nekik. A Mikulások szaloncukrot szórtak a gyerekeknek.

Az esemény jó apropója volt egy lánykérésnek is: a sárbogárdi Kiss Nikolett mondott igent motoros párjának, Jónás Györgynek, több száz piros sapkás, fehér szakállas tagtárs jelenlétében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!