Hírek

2014.07.31. 07:26

Tolvajokkal és gépkocsi feltörővel szemben intézkedtek a rendőrök

A járőrök szerda hajnalban Velencén értek tetten egy 28 éves férfit és egy 36 éves nőt, akik egy ház udvarából téglákat és cserepeket pakoltak egy gépkocsiba.

A két tolvajt elfogták és a Gárdonyi Rendőrkapitányságra előállították, ügyükben tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt eljárás indult. A makói férfiről azt is megállapították a rendőrök, hogy a Szegedi Járásbíróság körözi. A férfi szabálysértési őrizetbe vételére került sor.

A járőrök szerda délután Bicske, Csabdi úton igazoltattak egy algír állampolgárt, akiről megállapították, hogy ellene a helyi rendőrkapitányság elfogatóparancsot bocsátott ki. A 20 éves férfit az egyenruhások elfogták és a Bicskei Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A férfit azzal gyanúsítják a rendőrök, hogy július 26-án Bicskén a Szent István utcában tört fel egy autót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!