Hírek

2015.03.06. 18:05

Törött monitorok az út szélén

Mór, Pusztavám - Döbbenetes és lehangoló látvány tárult elém a minap. Szomorú, hogy egyesek még mindig így károsítják egyre sérülékenyebb környezetünket.

Nédó Géza

Áldatlan állapotok uralkodnak az út szélén, az árokparton

Az erdőszélen törött monitordarabokat, kiberhelt tv-ket, és egyéb elektronikus háztartási eszközök maradványait láttam. Elgondolkodtam: vajon ki a tettes ? Ki az, aki miután megszerzi ezeket az eszközöket, szétszereli az értékesebb alkatrészeket, a feleslegessé vált törött darabokat az erdőben elhajítja.

Feltételezem, hogy az elkövetőnek van otthon szeméttároló edénye (kukája), amibe bedobhatná a feleslegessé vált holmikat. Negatív hősünk nem gyűjti össze a szemetet, hulladékot, hanem rábízza a közútkezelő cég embereire. Vigyék el ők! Felelőtlenség, mi több, arcátlanság!

A helyszínnel még tartozom. Mór és Pusztavám között az úgynevezett Ipari úton, az Ikarusz gyártól alig 1 kilométerre láttam az elhajigált elektronikus szemetet. A fotó is ott készült.




Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!