Hírek

2016.03.14. 09:53

Tűz és baleset a hajnali órákban Fejér megyében

Székesfehérváron tűzesetnél, Sárbogárd határában pedig balesetnél kellett beavatkozniuk a tűzoltóknak március 14-én, a hajnali órákban.

A lángok a székesfehérvári Rádió utca egy garázsában csaptak fel kevéssel éjfél után. A fehérvári hivatásos tűzoltók gyors beavatkozásának köszönhetően a tűz a helyiségből nem terjedt tovább, az oltáshoz két vízsugárra volt szükség. A garázsban bútorok és ruhák égtek, személyi sérülés nem történt.

A baleset hajnali öt óra után történt Sárbogárd és Mezőfalva között, a 6219-es számú úton. Egy személyautó vaddal ütközött, ennek következtében először a menetirány szerinti baloldali árokba hajtott, ezt követően pedig az úttesten a tetejére borulva állt meg. A gépjárműben ketten utaztak, a mentők tájékoztatása szerint nem sérültek meg. A sárbogárdi hivatásos tűzoltók a forgalmi akadály megszüntetését végezték el, az autót visszafordították és áramtalanították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!