Hírek

2017.07.31. 13:55

Újabb térfigyelő kamerákat szerelnek föl Bodajkon

Egy bodajki olvasónk névtelen levelében arról panaszkodott, hogy évek óta randalíroznak nyári éjjeleken a fiatalok a Bányász lakótelepen.

B. Kiss László

Megkeresésünkre Pápai Eszter, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának munkatársa közölte: valóban  több alkalommal érkezett bejelentés ez ügyben a móri kapitányságra, melyeket a rendőrök minden esetben ellenőriztek. Szabálysértési vagy büntetőeljárás megindítása azonban egy esetben sem volt indokolt.

Wurzinger Lóránt, Bodajk  polgármestere pedig arról tájékoztatta lapunkat, hogy – a meglevő hét térfigyelő kamarán túl – további kamerákat szerelnek föl a városban, tucatnál többet. Kettőt közülük éppen a Bányász lakótelepen.

A polgármester egyébként a Bányász lakóteleppel kapcsolatban nem hallott még randalírozásról, rongálással, illetve illegális szemétlerakással viszont már találkozott. Nemcsak a tófürdő támfalát graffitizték össze korábban, de volt rá eset, hogy az "erős emberek" vandálkodását a lakótelepi játszótér is megsínylette. Az újabb térfigyelő kamerákat saját erőből szerelteti föl a város.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!