Hírek

2017.08.14. 14:17

Újra szabad a forgalom a Palotai úti körforgalomnál!

SZÉKESFEHÉRVÁR - A Gaja-híd melletti körforgalom ismét járható – hétfőn kora délután a kivitelező átadta a közúti forgalomnak a területet. A város eme szakasza fellélegezhet!

S. Töttő Rita

Június 17-én, egy szép szombati napon zárták le a feketehegyi körforgalom egyik legforgalmasabb szakaszát a forgalom elöl a Gaja-híd felújítási munkálatai miatt.

A közel kéthónapos megfeszített munkatempó eredményeképpen pedig  hétfőn kora délután, fél három tájban, közel másfél órával hamarabb húzhatták el az útból a forgalomelterelő táblákat a kivitelező munkatársai. A szimbolikus eseményen Szigli István, a terület önkormányzati képviselője is részt vett.

Még fél órával később is csak néhány autó merészkedett a forgalomnak újból átadott szakaszra – annyira megszokták már az elterelést a város autósai.

A délutáni forgalomban azonban már érezhető a változás: gyakorlatilag fellélegzett a Móri út és  a Szent Vendel utca, amely befogadta a lezárásnak köszönhetően elterelt forgalmat.

Részletekről és a Ligetsor felújítási munkálatairól a Fejér Megyei Hírlap keddi számában olvashatnak!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!