Hírek

2015.12.22. 14:49

Ünnep családon kívül is

Székesfehérvár – Európai karácsonyi szokások címmel a nevelőszülőknél, illetve az előszállási és a dégi lakóotthonokban, valamint a fehérvári gyermekotthonban élő gyerekek mutatták be zenés irodalmi műsorukat, adtak elő karácsonyi dalokat a megyei kormányhivatal dísztermében kedden, a Fejér Megyei Kormányhivatal Europe Direct Irodájának hagyományos programjaként.

S. Töttő Rita

A szereplők hetekig készültek a műsorral, amelyet Simon László kormánymegbízott meghatottan köszönt meg nekik az előadás végén:

- A karácsony számunkra akkor kezdődik el igazán, amikor a gyerekek eljönnek hozzánk. Ezt szerintem a kollégáim nevében is mondhatom. Ezzel a műsorral igazi karácsonyi hangulatot teremtettek a gyerekek a szívünkben – mondta a kormánymegbízott, aki egyúttal megköszönte Deresné Tanárki Máriának, a megyei gyermekvédelmi központ igazgatójának azt az áldozatos munkát, melyet egész évben végeztek. Ezt követően a lakásotthonokban, a gyermekotthonokban és a nevelőszülőknél élő gyermekek kaptak ajándékként déligyümölcsöket, karácsonyi adományokat Simon Lászlótól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!