Hírek

2017.01.07. 08:28

Útlezárás a leszakadt vezeték miatt az M7-esen (Frissítve)

Polgárdi külterületén leszakadt elektromos vezeték helyreállítása miatt az autópálya mindkét oldalát lezárják a rendőrök.

Ahogyan arról beszámoltunk, az M7-es autópálya Balaton irányába vezető oldalán a 81-es kilométerkőnél (Polgárdi külterülete) leszakadt egy elektromos felsővezeték 2017. január 6-án este.

A hiba elhárítását a szakemberek 2017. január 7-én 11 órakor kezdik meg és előre láthatóan a munka egy órát vesz igénybe. Erre az időre a rendőrök az érintett pályaszakasz mindkét oldalát lezárják.

A Balaton irányába közlekedőket a rendőrök a 80. kilométerszelvényben lévő lehajtónál a 7-es számú főútra terelik, ahonnan Balatonvilágosnál tudnak visszatérni az autópályára. A Budapest irányába haladó forgalom Balatonvilágosnál lehajtva, Polgárdinál térhetnek vissza az autópályára.

Frissítés:

A feol.hu kérdésére Egyházi Nikoletta, az E.on szóvivője elárulta: az M7-es 81-es kilométerénél ma délután 13 és 14 óra között háromszor 10 percre zárják le az utat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!