Hírek

2017.08.17. 09:12

Útlezárásokra kell számítani Székesfehérváron az ünnep alatt!

Ünnepi rendezvények miatt útlezárásra és forgalmi rend változásra kell számítani 2017. augusztus 20-án Székesfehérvár belvárosában.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket és a közlekedőket, hogy 2017. augusztus 20-án a nemzeti ünneppel összefüggő rendezvények miatt forgalomkorlátozásokra kell számítani Székesfehérváron.

Az óriásbábok történelmi felvonulása miatt 16 óra 30 perc és 18 óra 00 perc közötti időben a Koronás Park - Mészöly Géza utca - Szabadságharcos út - Mátyás király körút - Fő utca - Városház tér - Kossuth utca - Szent István tér útvonalon kell szakaszos útlezárásokra számítani. A lezárással érintett útszakaszok, csomópontok a menet elhaladását követően folyamatosan megnyitásra kerülnek.

A Szent István tér rendezvény miatt 16 óra 30 perctől előreláthatólag 20 óra 00 percig lezárásra kerül.

A tűzijáték lebonyolítása érdekében 20 óra 45 perctől körülbelül 22 óra 30 percig útlezárásokra kell számítani a Palotavárosban is. Teljes útlezárás a Selyem utcában, a Halász utcában, valamint a Piac téren lesz érvényben.

A forgalomkorlátozások miatt esetlegesen kialakuló torlódások esetén rendőrök fogják segíteni a közúti közlekedés folyamatosságát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!