Hírek

2016.12.29. 11:20

Vádat emelnek a férfi ellen, aki a szüleire támadt Pákozdon

A Gárdonyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást G. Ferenc ellen.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a gárdonyi rendőröket Pákozdra, egy családi veszekedéshez riasztották 2016. október 22-én éjjel. A rendelkezésre álló adatok alapján a 38 éves elkövető többször megütötte, majd egy kábellel akarta bántalmazni az édesapját, miután vitába keveredtek egymással. A sértett annak érdekében, hogy a további tettlegességet megakadályozza, felesége segítségével egy hűtőszekrénnyel torlaszolta el házuk bejárati ajtaját.

Az egyenruhások az elkövetőt elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozók G. Ferencet bűnügyi őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásának indítványozását, amelyet a járásbíróság 2016. október 25-én elrendelt.

A Gárdonyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az ügyben folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!