Vádat emelnek a férfi ellen, aki a szüleire támadt Pákozdon

2016. december 29., 12:15 forrás: Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság
A Gárdonyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást G. Ferenc ellen.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a gárdonyi rendőröket Pákozdra, egy családi veszekedéshez riasztották 2016. október 22-én éjjel. A rendelkezésre álló adatok alapján a 38 éves elkövető többször megütötte, majd egy kábellel akarta bántalmazni az édesapját, miután vitába keveredtek egymással. A sértett annak érdekében, hogy a további tettlegességet megakadályozza, felesége segítségével egy hűtőszekrénnyel torlaszolta el házuk bejárati ajtaját.

Az egyenruhások az elkövetőt elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozók G. Ferencet bűnügyi őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásának indítványozását, amelyet a járásbíróság 2016. október 25-én elrendelt.

A Gárdonyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az ügyben folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségre.

2016. december 29., 12:15 forrás: Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...