Hírek

2017.02.23. 08:20

Valaki megskalpolta a kiskutyát Sárkeresztúron - Figyelem! Megrázó képsorok!

Sárkeresztúr- Megdöbbentő esettel szembesült a napokban a Fema Állatmentő Egyesület: gyakorlatilag valaki "megskalpolt" egy kicsi yorkshire terriert Sárkeresztúron.

S. Töttő Rita

Az esetről az állatmentők magától a kutya gazdájától értesültek, aki elmesélte nekik, hogy az állatot gondozásba adta Sárkeresztúrra, amíg olyan helyre nem tud költözni, ahová kutyát is vihet. Rendszeresen látogatta kedvencét a gazda, aki egy alkalommal elhűlve látta, hogy súlyos sérüléseket szenvedett a kutyája. Azonnal elhozta az állatot a korábban rá vigyázóktól, mégpedig a Femához, ahol az állat segítségére siettek. A kutyát orvoshoz vitték, ahol kiderült: nem kutyatámadás érte a jószágot, hanem valaki komoly sérülést okozott neki valamilyen eszközzel. Ám közben kiderült az is, hogy a kicsi kutya kiszökött az udvarból és ott történhetett a máig rejtélyes eset.

Fotó: Fema

- Nyilván az nem jó, hogy az állat ki tudott szökni az udvarból, ám ez még nem elég indok arra, hogy valaki "megskalpolja" - szögezi le Bíró Zsolt, a Fema vezetője a feol.hu kérdésére.

Éppen ezért az állatmentők rendőrségi feljelentést tettek, s abban reménykednek, hogy a térfigyelőkamerák ezúttal jó szolgálatot tesznek és elárulják, pontosan mi történhetett a kiskutyával és ki tehette azt. A gazda minden támogatást megad a kutyának és a Femának, amíg az állat felépül s amíg ismét gondozásába tudja venni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!