Hírek

2014.11.26. 18:15

Útfelújítás: válaszokat kaptak a lakók

A polgármester ígérete szerint, a Saára Gyula útfelújítási és az Ybl Miklós intézményfelújítási programokat jövőre is folytatja a város. Továbbra is mintegy 15 milliós forrásból gazdálkodhatnak a körzetek képviselői.

Buthy Lilla

A ciklus első lakossági fórumán, az egyik újonnan megválasztott képviselő, Molnár Tamás mutatkozott be a Jáky József tagintézményben. A város polgármesterével Cser-Palkovics Andrással, Bozai István városgondnokkal, Nagy Zsolttal a közlekedési iroda vezetőjével és Kovács Zsolt rendőrkapitánnyal közösen ismertették a körzettel kapcsolatos terveket. Molnár Tamás elmondta, nagyon szeretné, ha az emberek bizalommal fordulnának hozzá észrevételeikkel.

Molnár Tamás szeretné, ha a lakók felkeresnék őt az esetleges problémáikkal vagy kéréseikkel

- Rengeteg probléma van a parkolási ügyekből, vagy a kátyúkból adódóan, ezért olyan beruházásokat indítunk, amelyek ezeket a problémákat orvosolják majd. A pénz rendelkezésre áll. A játszóterekkel és parkokkal is foglalkozni kell: újakat kialakítani, frissíteni a régieket, növelni a zöld területek arányát. A térfigyelő kamerák számát és az ehhez szükséges humán erőforrást is növelni szeretnénk - mondta el a képviselő.

Deák Lajosné szerint , a problémák megoldásához fontosak a rendszeres találkozók a körzet lakóival

November 20-án a Hétvezér Általános Iskolában tartottak lakossági fórumot. Deák Lajosné a 11. számú választókörzet önkormányzati képviselője elmondta, a három év alatt elég sok problémát megpróbáltak megoldani, elindultak egy úton. Ami továbbra is kiemelt ügy lesz, az az utak és járdák állapota, a parkolókkal kapcsolatos problémák és a csapadékvíz elvezetés.

A polgármester mindehhez hozzátette, a Saára Gyula programot folytatják, a járdákra, az utakra jónéhány évig az ideihez hasonló összeget kell költeni, hogy minden városrészben észrevehető előrelépés történhessen.

 



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!