Hírek

2016.12.02. 18:05

Várják a cipősdobozokat

Székesfehérvár - A Baptista Szeretetszolgálat immár 13. alkalommal hirdeti meg az ország egyik legnagyobb adventi adománygyűjtő akcióját.

Buthy Lilla

A Cipősdoboz Akció során december 1-től december 18-ig az ország mintegy 200 gyűjtőpontján (közöttük öt Fejér megyei helyszínen) várják a cipősdoboz ajándékokat.

Az akció mindig sikeres
Fotó: Archív

Révész Szilvia, a Baptista Szeretetszolgálat kommunikációs igazgatója elmondta, Székesfehérvár és Fejér megye szinte a kezdetektől fontos része az akciónak, ahol tavaly 1200 cipősdoboz gyűlt össze. Hári Tibor, a szeretetszolgálat ügyvezetője igazgatója hozzátette, elsősorban iskolákkal és családsegítő szolgálatokkal vették fel a kapcsolatot, köztük a székesfehérvári családok átmeneti otthonával. Székesfehérváron öt gyűjtőponton várják a karácsonyi díszcsomagolással ellátott dobozokat, melyeken azt kell feltüntetni, hány év körüli és milyen nemű kisgyermeknek állították össze az adományt.

A gyűjtőpontok és a dobozra szánt jelölőkártyák az akció honlapján elérhetők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!