Hírek

2017.02.08. 21:44

Védjük a fiatalokat! - Továbbképzés drogprevenció témakörben

Ráckeresztúr - A Református Egyház Kallódó Ifjúságot Mentő Missziója akkreditált továbbképzéseket szervez drogprevenció témakörben pedagógusok részére.

A missziónak módjában áll pályázati pénzből 12 pedagógusnak ingyenes képzést tartani, ami más esetben 60.000 Ft-ba kerül. A képzések Ráckeresztúron vannak, egy felújított épületben, ahol 12 fő részére vendégszobák is rendelkezésre állnak, teljes ellátással. A jelentkezőnek csak az útiköltséget kell kifizetni.

A továbbképzés célja, hogy a résztvevők alapvető addiktológiai ismeretekhez jussanak, tanulják meg a drogfogyasztás felismerésének szempontjait és megnyilvánulásait. Elméleti és gyakorlati ismereteket sajátítsanak el a segítésben alkalmazható módszerek, eszközök, technikák használatára.

Ezáltal a drog és függőség kérdései, valamint a hozzájuk kapcsolódó rizikók megbeszélhetővé váljanak iskolai környezetben is, hogy a fiatalok védekező készségei megerősödhessenek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!