Hírek

2017.02.19. 19:45

Végre nyithat a sátor

Székesfehérvár - A január eleji, hosszan tartó erős hidegben elfagyott a városi uszoda külső sátrának hőcserélője, így a kinti sátorban azóta nem tudják a kellő meleget biztosítani.

Házi Péter

Emiatt viszont az uszoda kénytelen volt visszaállni a sátor nélküli pályafoglalási rendre, ami azt jelenti, hogy este tíz óráig nyitva van, azonban 15 óra és 19 óra között a sportegyesületek edzései miatt nem tudnak szabad pályát biztosítani a nagyközönségnek.

Január elején fagyott szét a hőcserélő, hamarosan javítják
Fotó: FMH-archív

A hobbiúszók nagyon nehezen viselik már ezt a nélkülözést, de úgy tűnik, a helyzet most már megoldódik, miután az Olaszországban gyártott egyedi alkatrészt a napokban beszerelik a helyére Az alkatrészt egy olasz gyártótó hazai forgalmazójától azonnal megrendelte a Városgondnokság, azonban a speciális alkatrész a napokban érkezik csak az országba. A szerkezet beszerelését követően azonnal üzembe is helyezik a fűtőberendezést a sátorban, melyet utána vehetnek újra használatba az úszók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!