Hírek

2017.08.20. 18:25

Velence az elnökkel ünnepelte születésnapját

VELENCE - A város ezen a hétvégén születésnapot is ünnepelt: 2004-es várossá válásának évfordulója alkalmából meghívták „Az elnököt”. A Mr. President frontembere, LayZee felelt ugyanis a bulihangulatért a tóparton.

S. Töttő Rita

A színes születésnapi programok részeként „A legszebb konyhakertek” program helyi résztvevőinek díjazására is sor került a Velence Korzón szombaton délután. A díjazottak közül többen részt vesznek az országos versenyen is, melynek díjátadóra várhatóan szeptemberben, Budapesten kerül sor.

Ezt követően a  szombat esti programra lassan elkezdett gyűlni a tömeg is a Velencei-tó partján. A nagyon várt fellépő előtt Koszti András, Velence polgármestere felvágta a város címerével ellátott  születésnapi tortát, amelyből ízelítőt kaphatott a közönség. Nagy buli kerekedett ezután, sokan várták ugyanis, hogy megérkezzen a Mr. President frontembere, LayZee, aki a Coco Jamboo-tól az I Give You My Heart-ig előadta a magyar közönség számára is jól ismert repertoárját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!