Hírek

2017.06.14. 07:35

Kukaccal jelölik a Velencei-tóra induló kedvezményes vonatokat

Velencei-tó - A MÁV új üzletpolitikai kedvezményrendszert, egyszerűen megváltható és jelentős árengedményt kínáló ajánlatokat dolgozott ki a nyári szezonra – elsősorban a Balatonhoz és a Velencei-tóhoz utazóknak - tájékoztatta a feol.hu-t a vasúttársaság.

S. Töttő Rita

Ennek köszönhetően a Velencei-tóhoz, illetve a Balatonhoz az online váltott, e-vonatjegyek esetében a már megszokott 3 helyett 15 százalékos kedvezményt biztosít a vasúttársaság. A kedvezménnyel a cél, hogy a frekventált csúcsidei vonatokról a szabad kapacitással rendelkező, csúcsidőn kívüli vonatokra terelje az utasok egy részét – ezáltal is csökkentve a zsúfoltságot - tudtuk meg a részleteket.

Fotó: Molnár Artúr

Emiatt az e-Balaton és az e-Velence kedvezménnyel vásárolt jegyek csak meghatározott (a menetrendben @ jellel jelölt) vonatokon vehetők igénybe! E-Balaton jegy esetén előírás a balatoni kiindulópont vagy célállomás, e-Velence esetén pedig Velence, Velencefürdő, Gárdony vagy Agárd állomás lehet az úti cél vagy az indulási pont.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!