Hírek

2014.07.01. 15:20

Velencén forgat a Mokka

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora hétfőtől péntekig a Velence Resort&Spa-ból jelentkezik.

Buthy Lilla

Kedden a Fejér Megyei Hírlap is ellátogatott az ideiglenesen Velencére költözött Mokka stúdióba. Vendég volt többek között Schobert Norbi, aki egy szépségverseny kapcsán elmondta, hogy a túlsúlyos nők szépek és bátrak, ha levetkőznek. A fitnessguru szerint Csilla egy nagyon szexi plus size modell, öt kiló van rajta, ami nagyon jól áll neki. Modern táncokat és kangoo bemutatót is láttunk. Ez a sport tetőtől talpig átmozgat, edzetté tesz, és akár vízparton is kipróbálhatjuk.

- A Mokka vidéki kitelepüléseit minden évben nagyon várják a műsorvezetők és a stáb is. Ilyenkor elhozom a gyerekeimet, hogy ők is érezzék jól magukat. Nagyon szeretünk Velencén, szinte már hazajárunk ide. Ez a harmadik év, hogy itt vagyunk a Mokka országjárásával - mondta Kárász Róbert, a Mokka műsorvezetője.

Műsorvezető társa, Tatár Csilla a Mokkával együtt fedezte fel ezt a térséget, hiszen még sosem nyaralt a Velencei-tónál. Tavaly is és tavalyelőtt is voltak külsős forgatási helyszíneink. Elmentünk napközben forgatni, és ezek a bejátszók bekerültek az adásba. Így láttam, hogy mennyi szép hely van itt a tó környékén árulta el Csilla.

Pénteken is érdemes lesz nézni a Mokkát, hiszen a Fehérvár Szépe, Fejér Megyei Hírlap Királynője szépségverseny bikinis döntőseit is láthatjuk majd.

Címkék#Mokka#TV2

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!