Hírek

2017.04.02. 07:02

Verekedés és ittas vezetés Fejér megyében

Az alábbi eseteknél intézkedtek a megye rendőrei.

Székesfehérvár, Ősz utcában intézkedtek a rendőrök 2017. április 1-jén hajnalban. A rendelkezésre álló adatok alapján egy 43 éves férfit bántalmazott ismerőse előzetes szóváltást követően, az utcában lévő NON-STOP üzlet előtt, melynek következtében nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A 38 éves elkövetőt a helyszín közelében elfogták a járőrök, majd előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra. A férfit garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a nyomozók, majd bűnügyi őrizetbe vették.

Közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök Székesfehérvár, Zágoni úton 2017. április 1-jén délután. A jelenlegi adatok alapján egy Opel típusú személygépkocsival közlekedő férfi elvesztette uralmát járműve felett és a menetirány szerinti bal oldali villanyoszlopnak ütközött. Az ütközés következtében az oszlop kidőlt. A balesetben nem sérült meg senki, a 30 éves férfival szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért további mintavételre előállították az egyenruhások és vezetői engedélyét bevonták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!