Hírek

2015.07.02. 10:17

Vigyázat, baleset és torlódás az M7-esen: Fehérvárnál megkezdték a fix traffipaxok telepítését!

Olvasónk értesítette a feol.hu-t, hogy délelőtt tíz óra előtt baleset is történt az M7-es autópálya Balaton felé vezető odalán a fehérvári 60. kilométernél lévő lehajtónál (Shell benzinkút), ahol láthatóan megkezdődött az első fix traffipax telepítése.

Házi Péter

Mi is kint jártunk a helyszínen, ahol 80 kilométer/órás sebességkorlátozás van érvényben, a kamerákat pedig éppen szerelik az oszlopra. Száz méterrel előrébb egyébként már hetekkel korábban kikerült a fix traffipaxra figyelmeztető tábla.

Olvasónk nezehményezi, hogy miért a reggeli csúcsidőszakban szerelik a kamerákat, szerinte ugyanis úgy történhetett a baleset, hogy a nagy forgalomban valaki hirtelen a fékre lépett és a mögötte haladó belerohanhatott. Mindenesetre akkor egy-másfél kilométeres torlódás alakult ki, ami most már mesgzűnt, mindenesetre vezessenek óvatosan és lassaban ezen a szakaszon!

A rendőrség tájékoztatása szerint csütörtökön este 18 óráig kell ezen a szakaszon terelésre számítani, a munkálatok miatt lezárták a belső forgalmi sávot.

Elküldtük kérdéseinket a rendőrség sajtóosztályának, miszerint lehet-e már tudni, hogy Fejér megyében hány fix traffipaxot telepítenek és hol. Ha megkapjuk a válaszokat, természetesen azokat is közöljük!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!