Hírek

2015.11.24. 12:37

Vigyázat, gázolaj ömlött végig a Széchenyi úton: baleset is volt, lezárták az utat!

Egyelőre nem tudni, melyik autóból, de feltehetően gázolaj ömlött a Széchenyi utcára, ahol emiatt először egy Mitshubishi csúszott meg és nekiment a Horvát István-Széchenyi utca kereszteződésében lévő oszlopnak.

Házi Péter

A kocsi vezetője a feol.hu-nak elmondta, a Széchenyi út felől akart kanyarodni a Prohszka templom irányába, de azt érezte, egyszerűen elveszti az uralmat az autója fölött. Még szerencse, hogy a zebrán nem mentek gyalogosok és autó sem jött az ellenkező irányból.

Fotó: Molnár Artúr

A helyszínen járva láttuk, hogy szinte az összes kanyarodó autó megcsúszik a terjedelmes, vagy százötven méter hosszú olajfolton.

A Városgondnokság hamarosan a helyszínre ért, a Széchenyi utcát lezárták a Balatoni úti kereszteződésében és most a csúszás megszüntetése érdekében port szórnak a Széchenyi utcára. Aki tudja, kerülje el ezt az útszakaszt, mert komoly a torlódás a terelés miatt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!