Hírek

2014.09.30. 17:18

Vigyázat, szerdától nem kanyarodhatunk balra a Palotai útról!

Székesfehérvár – Átalakítják a Palotai-Kelemen Béla út kereszteződését szerdától: a Piac tér felől érkezők nem kanyarodhatnak a Kelemenre.

Házi Péter

Egy komplex átalakítás kezdődik szerdán a már említett csomópontban. Koszerű jelzőlámpa automatikát építenek be rendőri irányítás mellett, illetve megszűnik a balra kanyarodó sáv a Piac tér felől. Ezzel párhuzamosan egy teljesen önálló egyenes haladésú sávot alakítanak ki és külön sáv lesz annak, aki jobbra, a Mészöly Géza utca felé akar letérni. A szakemberek szerint ezzel javul a csomópont áteresztő képessége egyenes irányban, így remélhetőleg már nem lesz a Schwäbisch Gmünd utcáig érő torlódás a Palotai úton, a Piac tér felől. Jó hír, hogy ezzel együtt visszahelyezhető a korábban a benzinkút elé költöztetett buszmegálló is. A szerdán kezdődő munka az első lépés a Palotai út – Széchenyi út új összehangolt lámparendszerének kialakításában, amely november végéig készül el. A kereszteződésekben ez idő alatt rendőrök irányítják majd a forgalmat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!