Hírek

2016.03.23. 16:05

Világnapi vizes rajzok

Székesfehérvár - Hosszú évek hagyománya a megyében a víz világnapjához kapcsolódó irodalmi és rajzpályázat. Szerdán kiállítás nyílt a művekből és meg is jutalmazták a legjobbakat.

FMH-információ

Minden évben rengeteg szép raj érkezik a felhívásra, ez idén sem volt másképp - a zsűrinek tényleg nehéz dolga lehetett. A rajzosok között az alsósoknál első Simonics Réka (Munkácsy, 4.o), második Gombai Boglárka (Vízivárosi), harmadik Dobos Noémi Imola (Munkácsy). A felsősöknél Szabó Kíra (Tóvárosi) nyert, második Lakatos Szabolcs (Velence), harmadik Szabó Dominik (Csákvár) és Verő Johanna (Szent Imre).

A díjazottak egy csoportja, elöl Tóth Zoé és Dobos Noémi Imola a jól megérdemelt oklevelekkel

A művészetis alsósoknál 1. Péter Viktória és Józsa Nikolett (Zichyújfalu), 2. Rezessy Kata (Martonvásár), 3. Szabó Zsófi (Bory J.). A felsőben nyert Pleck Dominika (Bory), 2. Kluge Ida Berta (Munkácsy), harmadik Bölcsföldi Bianka (Munkácsy).

Az irodalmi nyertesek sorrendben az alsóban: Serényi Réka (Csákvár), Cseh József (Széna Téri), Pisch Petra (Mór, Radnóti), a felsőben pedig Bölcsföldi Bianka (Munkácsy), Rössler Gréta (Mór, Radnóti), Rössler Lilla (Mór, Radnóti).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!