Hírek

2016.11.02. 17:16

Halálos baleset: villanyoszlopnak ütközött egy autó (frissítve!)

Az autó a székesfehérvári Farkasvermi utcában ütközött a vezetéktartó oszlopnak késő délután.

Gombkötő Gina

Az oszlop az ütközés erejétől kitört, majd a személygépkocsira dőlt. Egy embert még a helyi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt kiemeltek a mentők, a másik utas azonban a járműbe szorult. A tűzoltók daruval emelték meg a kidőlt póznát, majd kivontatták alóla a gépkocsit és kiemelték belőle a beszorult embert. A tűzoltók munkáját a helyszínen segíti a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat. A hatóságok az érintett útszakaszt lezárták a forgalom előtt.

Frissítés:

Meghalt az egyik utasa annak a járműnek, amely villanyoszlopnak ütközött a székesfehérvári Farkasvermi utcában.
A balesetet szenvedett jármű kitörte az oszlopot, ami a gépkocsira dőlt. Az egyik utas könnyebben sérült, őt még a helyi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt emelték ki a roncsból a mentők. A másik utas azonban a roncsba szorult és belehalt sérüléseibe - őt a tűzoltórajok szabadították ki, miután leemelték az oszlopot a gépkocsiról.

Az érintett útszakaszon teljes az útzár, a műszaki mentés után még az oszlopot is el kell távolítani. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

 

 

20:00 Frissítés:

Éjfélig tart az útzár, 1500 fogyasztónál addig nincs áram sem

Halálos baleset történt szerdán a késő délutáni órákban Székesfehérváron, a Farkasvermi úton. Egy személygépkocsi villanyoszlopnak ütközött, az oszlop pedig rádőlt az autóra. A gépkocsiban ketten utaztak: egyiküket a mentősök ki tudták emelni a roncsok közül és azonnal kórházba szállították. A másik utas kiszabadításához a tűzoltók először felemelték az oszlopot, majd az autót feszítő-vágó berendezéssel szétvágták, hogy hozzáférjenek a sérülthöz. A helyszínen tartózkodó mentők azonban az ő életét már nem tudták megmenteni: sajnos, a helyszínen belehalt sérüléseibe. Az érintett útszakaszon teljes az útzár, a műszaki mentés után még az oszlopot is el kell távolítani. A megyei katasztrófavédelem szóvivője Farkas-Bozsik Gábor a feolnak elmondta: szerda éjfélig tarthat az útzár. Sajnos, a villanyoszlop cseréje miatt a környéken, mintegy 1500 fogyasztónál áram sincs.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!