Megindult a vizsgálat a Várkörúti gabionfal ügyében

2017. május 18., 18:00 szerző: Kocsis Noémi
komment
Székesfehérvár - A Várkörúti, sokak által kritizált gabionfal visszabontásának ügyében nyújtott be közérdekű bejelentést az önkormányzati képviselők egyike a közelmúltban.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Horváth-Tancsa Ágnes szerdán kapta kézhez a Fejér Megyei Kormányhivatal Székesfehérvári Járási Hivatala végzését, amelyben a szervezet közli, május 8-án eljárást indít a Várkörút rehabilitációjával kapcsolatos beadvány alapján.

A hatóság azt vizsgálja meg, a Várkörút rehabilitációja során kialakult állapot megfelel-e a hatályos forgalombiztonsági előírásoknak. A képviselőnő a Fejér Megyei Hírlapnak úgy nyilatkozott, időközben kézhez kapta a rehabilitáció dokumentumait is, amelyben maximum 80 cm-es magasság szerepel, de nem részletezi a dokumentáció, hogy ez a magasság a növényzettel együtt értendő-e.

Aggályosnak tartja azt is, hogy a gabionfal alatti tíz centiméteres járdaszegély további magasságnövekedést eredményez, amihez hozzáadódik a szabályos közönként elhelyezett villamos szerelvény-szekrény közel fél méteres magassága is. Ezek együtt már jócskán láthatóságot akadályozó tényezők, foglalja össze Horváth-Tancsa Ágnes, miért kért vizsgálatot az ügyben.

Az ügy előzményeit itt olvashatja:

Felezzék meg a falat a várkörúti veszélyes zebránál?

Kocsis Noémi

2017. május 18., 18:00 szerző: Kocsis Noémi

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...