Hírvilág

2015.04.29. 15:05

Projekt a közös sikerért

Folytatva a hagyományokat, gondoljunk csak a tavalyi Irány a munka! programra, a Fejér Megyei Hírlap új projektet indít. Hogy miért?

Banki felmérések szerint a cégek negyede pályázna a következő három évben, Az EU-források nélkül tervezett beruházásaiknak csak 40 százaléka valósulna meg. A pályázók 58 százaléka 50 millió forint alatti összegre pályázik majd; legtöbben technológiafejlesztésre, székhely- vagy telephelybővítésre, valamint kapacitásbővítésre fordítanák a pénzt. Ez a törekvés egybeesik a Horizont 2020, az Unió kutatás-fejlesztési és innovációs politikáját a 2020-ig terjedő időszakban meghatározó program új, innováció-orientált szemléletével. Nos, a tapasztalat azt bizonyítja, hogy a korábbi nyertes pályázók többsége tanácsadói segítséggel lett sikeres.

Éppen az uniós pályázatokon való sikeres részvétel érdekében indítjuk KKV-projektünket, amelynek keretében arra törekszünk, hogy széles szakértői hátteret biztosítsunk a pályázatokkal kapcsolatos tudnivalók megértéséhez, információs anyagainkkal felhívjuk a figyelmet az aktuális pályázatokra. Szakértőink segítségével eligazodási lehetőséget biztosítunk a szóba jöhető pályázatok között, segítséget nyújtunk a pályázatokon való részvételhez, segítünk a pályázatok kidolgozásában. Megoldási lehetőségeket kínálunk a pályázatokon kívüli társfinanszírozási lehetőségekre. Kommunikációs fórumot biztosítunk a pályázatokkal kapcsolatos kérdések megválaszolására, megjelenési lehetőségeket kínálunk a nyertes pályázók számára előírt tájékoztatási kötelezettségek teljesítéséhez.

Pályázatokkal kapcsolatos kérdéseiket várjuk e-mail címünkön: [email protected]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!