Horoszkópok

2016.11.30. 15:11

Napi horoszkóp - A Bika joggal hiszi, hogy minden létező eshetőségre felkészült.

A Ráknak nagy meggyőző ereje lesz az egész nap folyamán

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.) - Higgye el, hogy most nincs abban a helyzetben, hogy még plusz kockázatokat vállaljon. Inkább haladjon lassan, de biztosan, mert úgy egyszer el fog érni a céljához.

Bika (április 21.-május 20.) - Joggal hiszi, hogy minden létező eshetőségre felkészült, és nem érheti semmi váratlan ma. Ez a lezser magabiztosság csak még jobban megerősíti az ön körül lévőket, hogy ön a megoldás.

Ikrek (május 21.-június 21.) - Úgy érzi, hogy a párkapcsolatában nem úgy haladnak, ahogy ön tervezte. El kell döntenie, hogy mit szeretne, továbbra is struccpolitikát folytat és beássa a fejét, vagy a sarkára áll.

Rák (június 22-július 22.) - Nagy meggyőző ereje lesz az egész nap folyamán, aminek hatására sokakat az oldalára állíthat. Az idő is önt fogja igazolni, ezért hamarosan a babérokat is maga arathatja le!

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Nagyon szeretné a nagy eredményét megosztani a barátaival, de jelenleg nem tud mindegyikükkel találkozni. Azért megéri inkább várni rájuk azzal az ünnepléssel.

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Anyagi nehézségek vezethetnek kisebb vitákhoz ma, de ezek, az ügyek átgondolásával, újraütemezésével könnyen megoldhatók. Jegyezze meg, mindig van kiút!

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Nem mindig kell első vonalban harcolni, néha ugyanis jobb csak a háttérből szemlélődni. Ne mindig ön legyen a békebíró! Mondja el most is a véleményét, de semmi több.

Skorpió (október 24.-november 22.) - Valaki akit, nem rég ismert meg a tökéletesen különböző öntől. Mégis ez a fajta ellentét vonzalmat ébreszthet önben az illető iránt. Az érzés pedig kölcsönösnek tűnik.

Nyilas (november 23.-december 21.) - Rendkívül szorítja majd az idő, de mégis van esélye mindent befejezni még a munkahelyén. Ha elég jól ossza be az erejét, akkor a kora este már biztosan a szórakozásé!

Bak (december 22.- január 20.) - Ön bárkivel képes megtalálni a közös hangot, most mégis borzasztóan izgul egy találkozó miatt. Fontos, hogy bízzon magában és akkor csak jó benyomást tehet az illetőre!

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Egy beszélgetés felébresztheti a régi idők emlékét önben és nosztalgikus hangulatában kissé meggondolatlan kijelentést tehet. Ráébred, hogy már nem érdemes kihátrálni!

Halak (február 21.- március 20.) - Sokat gondolkozott valamin az utóbbi időben és nem akarja elhinni azt, amire jutott. Elsőre talán érdekes ötlet lehet, de egyre jobban meggyőzi magát, hogy ez a helyes döntés.










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!