Horoszkópok

2016.11.09. 14:42

Napi horoszkóp - A Bika ma okosan teszi, ha meghallgatja mások véleményét!

A Rák igazán nagy lendületben lesz egész álló nap!

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.) - Nem jellemző önre, hogy kritikus lenne másokkal szemben, viszont ma többeknek is megmondhatja a véleményét. Jobb, ha vigyáznak önnel, mert nincs jó hangulatban.

Bika (április 21.-május 20.) - Ma okosan teszi, ha meghallgatja mások véleményét, és megpróbálja azokat megfogadni. Ők kívülről látják az ön helyzetét, talán tudnak mondani előremutató tanácsokat.

Ikrek (május 21.-június 21.) - Ma egész egyszerűen nem lehet fáradt és nyűgös, mert nagy dolgok várnak önre! Ragadja meg a lehetőséget és alapozza meg a jövőjét jó előre egy határozott lépéssel!

Rák (június 22.-július 22.) - Igazán nagy lendületben lesz egész álló nap, és pozitív szemlélete, a hangulata most könnyen átragad másokra is. Így, ha valamit csapatban szeretne elintézni, akkor itt az idő rá!

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Nem lesz valami jó kedve, mert nemrégen bevállalt egy feladatot, ami akkor még jó ötletnek tűnt, mára viszont csak púp a hátán. Viszont meg kell csinálnia, nincs mese.

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Ne másoktól várja a megoldást egy rázósabb ügyben, hanem tegyen azért, hogy változás történhessen. Addig is legalább lefoglalja magát, amíg ezen ügyködik.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Valaki megpróbálja majd a kedvét szegni és visszahúzni önt, viszont kevés sikerrel jár, ha továbbra is hisz magában. Ne hagyja, hogy mások mondják meg, mire képes!

Skorpió (október 24.-november 22.) - Igencsak felpörögnek a délelőtt folyamán az események, amiket nehéz lesz kordában tartani, önnek mégis sikerülni fog. A délután már jóval nyugodtabban fog telni.

Nyilas (november 23.-december 21.) - Nem engedheti meg magának, hogy ismét elvigyék az érzelmei. Talán túl hevesen reagálhat valamire, így jobb, ha inkább megpróbál a józan eszére hallgatni ez esetben.

Bak (december 22.- január 20.) - Csak azért, mert valami még nem teljesen tökéletes, nem kell az egész folyamatot átgondolnia és esetleg újrakezdenie. Inkább adjon még időt a dolognak, hogy kiforrja magát.

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Bár a környezetében mindenkinek más elképzelése van egy feladat kivitelezéséről, de ha összefogja őket, akkor ma egy jó csapatmunkát tehetnek le az asztalra.

Halak (február 21.- március 20.) - Ismét egy olyan helyzetben találta magát, amiről kiderül, hogy alaposan próbára fogja tenni a bizalmát. Vajon megbízhat feltétel nélkül olyasvalakiben, aki már egyszer átvágta?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!