Horoszkópok

2017.02.08. 17:22

Napi horoszkóp - A Rákokra ma nagy nyomás helyezkedik

A Szűz akadályokra, váratlan bonyodalmakra számíthat ma.

Thoma Izabella

Kos (március 21.-április 20.) - Sok teendő várja mai is, nagy lesz a zűrzavar a munkahelyén. Az általános fejetlenségben önnek kell rendet tennie. Épp ideje lenne végre tiszta vizet önteni a pohárba bizonyos dolgait illetően.

Bika (április 21.-május 20.) - Talán maga sem tudja, miért annyira ingerült és feszültséggel teli a mai napon. Talán közelebb juthat a kérdés megoldásához, ha keresi a csendességet, az elmélyülést.

Ikrek (május 21.-június 21.) - Fontos, hogy gyakorlatiasan használja ki az energiáit, mert most fennáll a veszélye, hogy a nagy tervezgetés után épp a cselekvésre nem jut ideje. Kisebb-nagyobb sikerek érhetik.

Rák (június 22.-július 22.) - Nagy nyomás helyezkedik önre. Talán úgy érzi, hogy nem tud megfelelni az önnel szemben felállított követelményeknek. Ne legyen ilyen kishitű! Lásson neki mihamarabb a munkának.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Ön nagyon határozott és lendületes, ám jó lenne, ha egy kicsit figyelne a többiekre is. Megint a szokásos hibájába esik: nem kér, hanem elvár, sőt, követel!

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Akadályokra, váratlan bonyodalmakra számíthat ma. Ne nehezítse tovább a helyzetet, bízzon jobban magában, különben azt sem tudja majd, hogy mihez kezdjen.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Valamivel kapcsolatban nem akar teljesen nyílt lenni, annyira fél attól, hogy mások beleszólnak a dolgaiba. Pedig értékes tanácsokat, segítséget kaphatna tőlük.

Skorpió (október 24.-november 22.) - A türelemmel, a kivárással ma sokkal többet érhet el, mint ha mindent erőltetni próbálna. A sietség, pláne a kapkodás, akár ronthat is a helyzeten.

Nyilas (november 23.-december 21.) - Legyen észnél! Valaki egy kényes ügybe akarja önt bevonni, talán az ön ismeretségi körét felhasználva próbál előrejutni. Ne játssza el más kedvéért a hitelét!

Bak (december 22.- január 20.) - Ingerültnek és türelmetlennek bizonyulhat a környezetével szemben a mai napon. Lehetőleg olyan feladatokat végezzen ma, amelyek nem igénylik az együttműködést.

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Egy fontos kérdésben kell döntenie ma. Jó lenne, ha ez egyszer a saját érdekeit tenné az első helyre! Ha pénzügyekről kell tárgyalnia, akkor váratlan fejleményekre számítson!

Halak (február 21.- március 20.) - Egy nem várt nehézség alaposan kihozza a sodrából. Mielőtt veszekedni kezdene, nézzen utána alaposan minden részletnek, nehogy alaptalanul vádoljon valakit!










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!