Horoszkópok

2017.02.07. 17:42

Napi horoszkóp - A Szűz ma legyen türelmesebb!

A Kos titkos szerelemre számíthat!

Thoma Izabella

Kos (március 21.-április 20.) - A Mars a Kos jegyében áll, ez óriási lendületet ad önnek. Titkos szerelemre számíthat, ám lehet, hogy ez nehezen bontakozik ki. Vállalkozásával kapcsolatos ügyei kedvezően alakulnak.

Bika (április 21.-május 20.) - A párjával szemben vegye a bátorságot, és a köntörfalazás helyett vallja be neki az igazságot! A család segítségével most megoldhatja esetleges anyagi gondjait.

Ikrek (május 21.-június 21.) - Most kifejezetten örömét leli a munkában, élvezi, hogy megmutathatja, mire képes. Megtörténhet, hogy ma kissé túlzásokba esik a költekezés terén, de ez nem okoz gondot.

Rák (június 22.-július 22.) - Ma nehezen mennek a dolgok, káosz uralkodik a munkahelyén is, nem is tudja, mivel kezdje a napot. Délutánra letisztul a helyzet, addigra sikerül a legsürgősebb ügyeit elintéznie.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Ma több olyan bonyodalomra is számíthat, ami alaposan próbára teszi a tűrőképességét. Minden humorára szüksége lesz ahhoz, hogy menthesse a helyzetet.

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Legyen türelmesebb! A Mars a Kos jegyében jár, ez vitákat, nézeteltéréseket generálhat, most olyasmit vághat a másik fejéhez, amit nem is gondol komolyan.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Több hódolója is akadhat, ám egyikük többet érez ön iránt puszta vonzalomnál. Adjon neki egy esélyt! A csillagok tartós kapcsolatot és magánéleti boldogságot jeleznek önnek.

Skorpió (október 24.-november 22.) - Ma minden diplomáciai érzékére szüksége lesz! Nemcsak a nehéz feladatokkal kell bajlódnia, arra is figyelnie kell, mit beszélnek a kollégái a háta mögött.

Nyilas (november 23.-december 21.) - Ha tárgyalása van ma, akkor a mondanivalóját ne bonyolítsa túl hosszúra, mert könnyen félreértésbe kerülhet. Remek üzleti tippet kaphat az egyik rokonától!

Bak (december 22.- január 20.) - A Merkúr már a Vízöntő jegyében áll. A főnökével heves vitába bonyolódhat, talán úgy érzi, hogy igazságtalanul vádolják. Ne hagyja magát, álljon ki a véleménye mellett!

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Gondoljon mindent alaposan végig, mielőtt elkötelezné magát egy ügy vagy személy mellett. Ma könnyen előfordulhat, hogy félrevezetik, vagy ön ül fel naivan a pletykáknak...

Halak (február 21.- március 20.) - Ma az útjába sodorhat valakit a sors. Kérdés persze, hogy ön mennyire nyitott most egy kapcsolatra? Csak önön múlik, hogy kibontakozhat-e ez a szerelem.










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!