Horoszkópok

2016.10.27. 15:08

Napi Horoszkóp - Az Ikrek ma álljon meg egy picit és hagyjon időt a feltöltődésre!

A Kos ma készüljön fel, hogy ma semmi sem fog úgy menni, ahogy szerette volna.

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.) - Készüljön fel, hogy az ég adta világon ma semmi sem fog úgy menni, ahogy szerette volna. Nincs igazán türelme se a hosszabb feladatokhoz, ezért előfordulhat, hogy hibákat vét.

Bika (április 21.-május 20.) - Több kéréssel is megtalálhatják a nap folyamán, de ön remekül hárítja el ezeket, mondván, más dolga van jelenleg. Jól is teszi, ha most inkább nem ugrik bele mindenbe csak úgy!

Ikrek (május 21.-június 21.) - Ma lesz egy pillanat, amikor majd elgondolkodik azon, hogy mit miért is csinál. Ha kell, inkább álljon meg egy picit és hagyjon időt a feltöltődésre. Válaszolja meg magának a kérdést!

Rák (június 22.-július 22.) - Kicsit áttekinthetné a pénzügyeit, mert van olyan kiadás, amit nem pontosan ért. Beszélje meg párjával is, hogy mit mire költöttek a hónapban. Ha levezetik, már emlékezni fog!

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Egyelőre ön sem tudja az okát, hogy miért foghatta el az az érzés, ami tegnap a hatalmába kerítette. Ami biztos, hogy ma közelebb kerülhet a megoldáshoz. Csak nyugalom!

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Végre-valahára túl van egy nagyon komoly konfliktuson és most már nyugodtan fellélegezhet. Valakinek sokat köszönhet a probléma megoldásában, ezt azért ne felejtse el!

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Egyre nagyobb a nyomás magán, de remekül állja a sarat. Próbálja ma is megőrizni a kincstári optimizmusát, legyen türelmes, és akkor újabb mérföldkőhöz érkezhet!

Skorpió (október 24.-november 22.) - Bár minden rendben volt még a minap, de ma mégis aggasztó híreket kap egy bizonyos ügyben. Egyelőre azonban még nem ég a ház, csupán jobb lesz odafigyelnie!

Nyilas (november 23.-december 21.) - Olyan emberekkel kerülhet ma szoros kapcsolatba, akik nagy befolyással bírhatnak jövőbeni karrierjére. Nem érzi majd kötelezőnek a csevegést, kellemesen fog szórakozni.

Bak (december 22.- január 20.) - Egyre inkább beleásta magát egy bizonyos témába, de tudja, messze még a vége. Mások számára hatalmasnak tűnhet ön körül a zűrzavar most, de nem úgy magának!

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Az az érzése, hogy valaki a környezetében túl sokat vár öntől, és ezzel szinte megfojtja. Azonban ez esetben ennek az illetőnek van igaza, hiszen a pálma is teher alatt nő!

Halak (február 21.- március 20.) - El kell döntenie még a nap elején, hogy mennyire kíván beleavatkozni mások magánügyeibe. Olyan információ birtokába jut ugyanis, amit lehet, hogy el kellene mondania.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!