Napi horoszkóp - Az Oroszlán ma könnyen ismerkedik

2017. augusztus 05., 00:01
komment
A Mérleg pihenjen minél többet, és adjon teret a kreativitásának!
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

KOS (március 21.-április 20.) - A Hold ma már a Bak jegyében jár. Ma hajlamos lesz túlságosan hidegen mérlegelni, akkor is, amikor nem kellene - ne csodálkozzon, ha a párja ezt zokon veszi.

BIKA (április 21.-május 20.) - A Hold a Bak jegyében áll, a Merkúr a Szűz jegyében látható. Sok lesz a tennivalója, főleg a ház körüli munkák terhelhetik le, de ön jó formájában van. Este kapcsolódjon ki, megérdemli!

IKREK (május 21.-június 21.)- A hirtelen elhatározások már sokszor keverték bajba. Ma is hajlamos lehet arra, hogy a dühe eluralkodjon a józanész felett. Ha képes ellenállni, sok kellemetlenségtől kímélheti meg magát.

RÁK (június 22.-július 22.) - A Vénusz pedig a Rák jegyében van. Minél feszültebb helyzetbe kerül, annál fontosabb lehet a jó kommunikáció. Sohase adja fel, hogy egyszer végre megértetheti magát.

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.) - Ma könnyen ismerkedik, és sok hódolót szerezhet. Ha ön egyedülálló, semmiképp se maradjon otthon, mert így sok szép élménytől fosztaná meg magát - és ma még az igazival is megismerkedhet!

SZŰZ (augusztus 24.- szeptember 23.)- Válogassa meg a gondosabban a szavait, és azt is, hogy egyáltalán kivel is áll szóba. Hallgatni arany - legyen ez ma a mottója, ha valaki bele akarja rángatni egy kínos szituációba.

MÉRLEG (szeptember 24.-október 23.) - Pihenjen minél többet, és adjon teret a kreativitásának! Az alkotó jellegű munkák csodálatosan sikerülnek. Egyszerűen csak engedje áramlani az energiákat.

SKORPIÓ (október 24.-november 22.)- Vigyázzon ma, milyen tanácsot ad! Ha mindent készpénznek vesznek, amit mond, akkor könnyen eshet a saját csapdájába, és amikor valamiféle számonkérésnek teheti ki magát.

NYILAS (november 23.-december 21.) - A Hold a Bak jegyében áll, a Merkúr a Szűz jegyében jár. Figyeljen az egészségi állapotára, ma könnyebben változtat a rossz szokásain, mint egyébként!

BAK (december 22.- január 20.) - Megint a rugalmasságot kell gyakorolnia. Hiába, a sors mindig azt a feladatot rója fel, ami a legnehezebb az illetőnek. Az ön esetében ez a hirtelen alkalmazkodás képessége. A tervezett programoknak ma lőttek.

VÍZÖNTŐ (január 21. -február 20.) - Egy telefonhívás ma sok mindent megváltoztathat. Lehet, hogy csak a pillanatnyi terveit, de az is megtörténhet, hogy egészen hosszú távra vonatkozóan más irányt szab az életének.

HALAK (február 21.- március 20.) - Titkos csodálója ismét felbukkan az életében. Eddig talán ügyet sem vetett rá, vagy magához méltatlannak érezte őt. De ma végre észreveszi az ő értékeit is.

2017. augusztus 05., 00:01

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...