Horoszkópok

2016.11.10. 17:18

Napi horoszkóp - Az Oroszlánban egyre több a feszültség és a harag

A Vízöntő minden sürgős teendőjét intézze el még délelőtt!

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.) - Olyan szerencsés sorozatban van mostanában, hogy nem kizárt, éppen ma kaphatja meg a várva várt előléptetést, vagy állhat be egy nagyobb fordulat egy rázósabb ügyletben.

Bika (április 21.-május 20.) - Próbáljon megértőbb lenni valakivel szemben, aki egy hibát követett el a közelmúltban. Az illetőt jobban zavarja a dolog, mint önt, ezért meg kellene nyugtatni, hogy semmi gond.

Ikrek (május 21.-június 21.) - Bizony nem könnyű végignézni, hogy valakinek szinte az ölébe hullik az, amiért ön olyan régóta küzd és harcol. Viszont az ön győzelme sokkal édesebb lesz, mint az övé!

Rák (június 22.-július 22.) - Ma mindenképpen számoljon el tízig, mielőtt valakire komolyabb megjegyzést tenne. Célszerű lenne inkább a saját háza táján sepregetnie, ugyanis az ön portája sem éppen tiszta.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Egyre több a feszültség és a harag önben valakivel szemben, és az a helyzet, hogy ez nem fog enyhülni, amíg le nem ülnek egymással szemben, és ki nem beszélik az ellentéteket.

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Az utóbbi időben jobban értékelik egymás társaságát a párjával, mint korábban. Talán a sok külön út volt az, ami előhozta önökből ezt. Mindenesetre érdemes lenne kihasználni!

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Mindig is fontos volt az ön számára, hogy folyamatosan mozgásban legyen, és fokozatosan lépdeljen előre. Viszont most nem szabad siettetnie semmit sem.

Skorpió (október 24.-november 22.) - Egy nagy kalandra, románcra vágyik most, azonban nem árt vigyáznia, mert a partnerről kiderülhet, hogy foglalt, vagy nem ugyanazok a szándékai, mint magának.

Nyilas (november 23.-december 21.) - Rázós ügy van napirenden, amit csakis a legjobb tudásával tud legyűrni. Erőssége a kommunikáció, amit ideje lesz bevetni az ügy érdekében, hacsak nem akar lemaradni.

Bak (december 22.- január 20.) - Ön még mindig olyan értékeket képvisel, amik a mai világban kiveszőben vannak. Ne változzon senki kedvéért, maradjon meg olyan, amilyen. Maga ettől különleges!

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Minden sürgős teendőjét intézze el még délelőtt, hogy a délután folyamán még a legváratlanabb dolgokra is egyből ugrani tudjon. Készüljön minden eshetőségre!

Halak (február 21.- március 20.) - Olyan területen kellene magát most kipróbálnia, ahol eleddig kevés tapasztalatot szerzett. Meglátja, máris remek eredményeket fog elérni, ami remek hatással lesz az önbizalmára!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!