Horoszkópok

2017.02.23. 21:34

Napi horoszkóp - Az Oroszlánt nem sok öröm éri a mai napon

A Skorpió számára ma végre enyhül a nyomás a munkahelyén.

Thoma Izabella

Kos (március 21.-április 20.) - Minden az elképzelése szerint alakul, sőt, van, ami még túl is szárnyalja az előzetes terveit. Váratlanul pénz áll a házhoz, vagy egy akciós vételen jelentősebb összeget spórolhat meg.

Bika (április 21.-május 20.) - Ha ma csak a sikert hajtja, akkor könnyen előfordulhat, hogy hajótörést szenved. Ha viszont egy kicsit önmagába tudna nézni, csodálatos gondolatai és ötletei lehetnének. Lassítson le!

Ikrek (május 21.-június 21.) - Most túl sokat kombinál, és hajlamos elmerülni a részletkérdésekben. Azért előnye is származhat a dologból, esetleg olyan problémákra is választ találhat, amelyek nyomasztják.

Rák (június 22-július 22.) - Igazán elemében érzi magát. Sajnos viszont nagy az esély rá, hogy megbánt valakit, méghozzá épp azt, aki önhöz a legközelebb áll. Legyen egy kissé kevésbé önérzetes!

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Sajnos nem sok öröme lesz a mai napban... Könnyítsen egy kicsit az életén, kérjen segítséget azoktól, akik igazán szeretik. A párja megértően viselkedik, rá mindig számíthat.

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Kissé mellőzöttnek érzi magát, talán úgy látja, hogy a többiek nem veszik figyelembe az érveit, javaslatait. Azért ne hagyja, hogy elbizonytalanítsák!

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Nyugodt napra számíthat. Mivel nem történik semmi említésre méltó, és érzelmileg is kiegyensúlyozottnak mondható, érdemes a mai napot apró ügyek intézésére szánnia.

Skorpió (október 24.-november 22.) - Ma végre enyhül a nyomás a munkahelyén, laza, kellemes napra számíthat. Ha van már partnere, akivel rendben van a kapcsolata, akkor jó lesz vele eltöltenie az estéjét.

Nyilas (november 23.-december 21.) - Rossz hangulat ellen a legjobb orvosság, ha a mai napon a munkájába menekül. A nagyszerű eredmények megvigasztalják és elégedetté teszik Önt!

Bak (december 22.- január 20.) - Mindig az első lépést a legnehezebb megtenni. Ne habozzon, vágjon bele az új tervek megvalósításába. Amit ma elkezd, annak hosszú távon élvezheti majd a gyümölcseit.

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Nem kell mindig harcolni, dőljön hátra. Ha nem ért egyet valakivel, hagyja rá a dolgot, az élet most úgyis elrendez mindent. A túlzott erőlködéssel most csak rontana a helyzeten!

Halak (február 21.- március 20.) - Váratlanul bejelentkezik egy barátja, akire mindig hagyatkozhat, és segítséget kér öntől - nem kérdés, hogy mit kell válaszolnia! Az este már gondtalanul telik!

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!