Horoszkópok

2011.03.13. 23:46

Horoszkóp - márc. 14.

A Rák tökéletesen elégedett lehet az eredményeivel, de mintha partnere vagy főnöke ezt nem látná.

feol.hu

Március 14.
 
Kos (március 21-április 20.) Ha ma bal lábbal kelt fel, ne kezdjen semmi újba! Elszántság nélkül, mogorván csak rossz döntéseket hozna. Ha viszont vidáman kezdi a napot, több jó élmény éri, mintsem hitte volna.
 
Bika (április 21-május 20.) Nagy erővel vág bele a tennivalókba. Estére ezért teljesen kimerítheti az energiáit, ezért legjobban teszi, ha elmegy moziba vagy más kulturális program után néz. Esetleg olvas.
 
Ikrek (május 21-június 21.) A bolygók ma egy kis aggályoskodást bocsáthatnak önre. Az eredményeiért a szokásosnál jobban meg kell szenvednie, de a terveit végre fogja hajtani. Végül is kitartás kérdése az egész.
 
Rák (június 22-július 22.) Ön tökéletesen elégedett lehet az eredményeivel, de mintha partnere vagy főnöke ezt nem látná. Ne figyeljen az epés megjegyzésekre, támaszkodjék nyugodtan a saját teherbíró képességére.
 
Oroszlán (július 23-augusztus 23.) Kissé zaklatottnak érezheti magát. Hogy lelkivilága megnyugodjon, törődjék másokkal. Látogassa meg szeretteit, hívja fel egy barátját. Vegye észre, ha valaki segítségre szorul.
 
Szűz (augusztus 24-szeptember 23.) Nyugodt, kiegyensúlyozott lesz ez a két nap. Most arra is szánhat időt, hogy elvégezze az eddig halogatott munkákat és végre megszabaduljon a terhektől. Meg még pihenhet is.
 
Mérleg (szeptember 24-október 23.) A hangulati labilitás érzelmi vagy egészségi változást jelezhet. Ezt sok minden kiválthatja. Talán csalódás valakiben, megélhetési gondok vagy csak a fronthatásokra érzékeny.
 
Skorpió (október 24-november 22.) Ma elégedett lehet. Jól ötvöződik önben az erő és a határozottság, ami nélkülözhetetlen is a döntésre váró ügyeihez. Lehet az pénzügyekkel kapcsolatos ügy vagy érzelmi probléma.
 
Nyilas (november 23-december 21.) Az ön csillagos ege ma gyakorlatilag felhőtlen. Jó fizikai és lelki állapotban lehet, a levegő vibrál ön körül. Nehéz ma a Nyilasokkal lépést tartani, legyen hát türelmes másokkal!
 
Bak (december 22-január 20.) Látszólag nyugalmas, csendes a mai nap. Semmi nincs, amit ön többre értékelne, mint a munkájában elért siker. Ma része lehet benne. Egy új ismerőse megdobogtathatja a szívét.
 
Vízöntő (január 21-február 20.) Nem érdemes a dolgokat elodázni. Ezzel ön tisztában van, csak éppen nem tudja betartani. Morgolódhat a saját döntésképtelensége miatt, és joggal érzi magát néha felelőtlennek.
 
Halak (február 21-március 20.) Ma könnyen tud kontaktust teremteni másokkal. Még a hallgatagokat is szóra bírná, ha éppen azt akarná. Kedvesség, türelem, érdeklődés  sikere többnyire ezekben a tulajdonságaiban rejlik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!