Isztimér

2017.04.07. 16:00

Készen állnak a bevetésre az isztiméri önkéntes tűzoltók

Elvégezte a tűzoltó alaptanfolyamot az Isztimér önkéntes tűzoltó egyesületének csaknem tucatnyi tagja.

B. Kiss László

Az Isztimér Önkéntes Tűzoltó és Polgárőr Egyesület vezetőinek, tagságának régi álma volt, hogy tűzoltó tagjai elvégezzék a 40 órás tűzoltó alap-tanfolyamot. A Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatósággal közös szervezésében most tizenegyen tették  le sikeresen a  vizsgát, így már a tagság felének bizonyítványa van, bevetésre kész.  A Benke Dénes Dávid tűzoltó őrnagy, a Székesfehérvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság tűzoltó-parancsnoka, Farkas Bozsik Gábor tűzoltó alezredes, megyei katasztrófavédelmi szóvivő  és Rideg Norbert százados alkotta vizsgabizottság  előtt  gyakorlati és elméleti tudásból is bizonyítani kellett a mintegy húsz főnek, hiszen az  öt hétvégén tartó tanfolyamhoz más egyesületekből is csatlakoztak.

A frissen levizsgázott tűzoltók a vizsgabizottság tagjaival
Fotó: az egyesület

Egy másik hír az egyesület háza tájáról.

Az Isztimér Önkéntes Tűzoltó és Polgárőr Egyesület polgárőr tagjai önkéntes munkát végeztek, az egyesület „Település tisztasági akció" sorozatprogramja keretében.

Jelentős mennyiségű szemetet szedtek össze Isztimér és Guttamási között - tudósította a feol.hu-t Gömbösné Rostaházi Judit alpolgármester, az egyesület elnöke.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!