Iváncsa

2017.08.20. 17:59

Iváncsai Falunap

Tizenötödik alkalommal tartottak Falunapot Iváncsán. A község legfontosabb eseményén kicsik és nagyok egyaránt találhattak maguknak megfelelő programot.

A Falunap már augusztus 18-án éjjel elkezdődött, hiszen ekkor került sorra az Éjszakai kalandtúra, amelyet az Iváncsai Fiatalok Klubja Egyesület szervezett. Tíz csapat indult el, hogy az éj leple alatt különböző ügyességi és logikai feladatot végezzenek el sikeresen a falu különböző pontjain..

Augusztus 19-én délelőtt a Gyermekeink Alapítvány Kölyökparkját, és a Kenderkóc Egyesület népi játszóházát látogathatták a gyermekek, az idősebbek főzőversenyen mérhették össze szakács tudományukat. Bemutatásra került a Rivalda Musical és Színházi Stúdió „Valahol Európában” című produkciója. A Falunap ünnepélyes megnyitóján Molnár Tibor polgármester köszöntötte a kimagasló munkájukért elismerést érdemlő munkatársakat és a nyugdíjba vonuló pedagógusokat. A hagyományos kenyérszentelést Jakab Erika református lelkész és Tóth András atya celebrálta.

A délutáni és esti programok között hatalmas sikert aratott az Irigy Hónaljmirigy produkciója, Horváth Jankó műsora, valamint a Gipsy King Tribute Zenekar koncertje. Az estét tűzijáték és utcabál zárta a Digital együttes közreműködésével.

 

 

Rudas Attila

igazgató

Iváncsai Könyvtár és Művelődési Központ

Címkék#falunap

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!