Jégkorong

2014.03.29. 13:16

Súlyos büntetés a Sapa Fehérvár AV19 csapatánál

Súlyos következménnyel járt a Sapa Fehérvár AV19 jégkorong csapatánál a Magyar Kupa négyesdöntőjének első találkozóján, a Dab.Docler együttesétől elszenvedett 4-1-es vereség.

A fehérvári klub menedzsmentje március hónapra egységesen 20 százalékos fizetésmegvonással sújtja a csapat valamennyi játékosát és edzőjét.

"Az utóbbi tíz esztendő talán legfájóbb vereségét szenvedte el  csapatunk pénteken este, amelyért menedzsmentünk elnézést kér  szurkolóinktól, szponzorainktól, támogatóinktól és szimpatizánsainktól.

Egy év nehezen felépített munkáját és eredményét egyetlen este alatt  szinte porig romboltuk, és ez nem maradhatott következmények nélkül",  összegzett Ocskay Gábor szakosztály-igazgató.

A büntetésből származó összegből a klub a csapat szurkolóinak  buszutazásait fogja finanszírozni, valamint további összeggel támogatja  a székesfehérvári Szent György Kórház gyermekosztályát, amelyet korábban  is támogatott már a szakosztály.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!